Fodbold, Forside

HIK har tilraget sig et lidet flatterende “hjemmebane kompleks”. Fire kampe har givet fire nederlag, og en plads i oprykningsspillet synes efterhånden langt væk. 

Resultater fra alle HIK’s kampe: resultater-uge-38

Ingen scoringer i de gode perioder

Det har været symptomatisk for HIK’s efterårssæsonen, at holdet ikke har formået at score i de gode perioder i kampene. Fredag aften mod Avarta var ingen undtagelse. Et anseeligt antal HIK’ere valgte at bruge deres sensommer fredag aften på Gentofte stadion, og de blev vidne til et HIK-hold, der kom godt fra land.

Mathias Olsen fik første store mulighed i opgøret, da han efter 6 min. spil slap alene igennem med Avarta keeperen. Midtbanemanden misbrugte dog den store mulighed. HIK fortsatte dog med at have overtaget i kampen, indtil Emil Thomsen efter en halv times spil udnyttede en fejl i HIK’s venstre forsvarsside. 10 min. senere hoppede en returbold ud til Jetmir Aslani, der hamrede læderet i nettet fra distancen, og så sad man tilbage med samme følelse som så mange gange før i denne sæson: HIK havde lagt godt fra land, men var alligevel bagud 0-2 ved pausen.

Uforløst comeback forsøg

Kampbilledet mindede meget om kampen tidligere på foråret mod BK Frem- denne gang beholdte HIK dog 11 mand på banen kampen ud. Fra omkring midt i 2. halvleg fik HIK’erne for alvor fat, og satte det ene fine angreb sammen efter det andet.
79 min. inde i opgøret gav det pote: Andreas Smed opsnappede en løs bold efter en kæmpe kommunikationsfejl mellem Avarta forsvar- og keeper- og så stod det 1-2.

Herefter sad man med fornemmelsen af, at HIK havde alle muligheder for at komme tilbage i opgøret. Avarta spillerne virkede møre, og HIK begyndte at fylde på i gæsternes felt. Desværre blev det ved tilnærmelser, og så kunne Marko Radosavljevic i stedet lukke opgøret på en omstilling kort inden overtiden.
Thomas Ibsen fik scoret på et fint, gennemspillet angreb i overtiden, men det var skønne, spildte kræfter. Avarta udbyggede deres forspring i toppen, mens HIK har fire point og en kampe mindre til en plads i oprykningsspillet. Der resterer seks runder af grundspillet.

HIK’s opstilling: 
Martin Jakobsen- Stelian Trasborg (68. Mathias Andersen), Martin Fisch, Ahmed Iljazovski, Andreas Ravn Nielsen (82. Sebastian Lau Nielsen)- Patrick Timo Jørgensen, Sebastian Jensen (46. Alexander Green), Mathias Olsen, Thomas Ibsen, Lucas Haren- Andreas Smed.

Kampfakta:
0-1: Emil Thomsen
0-2: Jetmir Aslani
1-2: Andreas Smed
1-3: Marko Radosavljevic
2-3: Thomas Ibsen

245 tilskuere på Gentofte stadion.

Ubesejrede U17

For anden weekend i træk var der dobbeltkamp på Maglen i U17- og U19 Divisionerne. Denne gang var gæsterne fra SønderjyskE/Haderslev, som inden lørdagens kamp toppede U17-rækken, med HIK lige efter.
Kampen var meget jævnbyrdig i 1. halvleg, uden de helt store muligheder. Derfor var det meget naturligt at holdene kunne gå til pause ved stillingen 0-0. Haderslev kom foran på en veludført omstilling i 2. halvleg, men Mathias Virkelyst bragte balance i tingene et kvarter før tid. Kort før slutfløjtet fik HIK en helt fri mulighed tæt under mål, men desværre blev den ikke- som det var tilfældet i sidste weekend mod Næsby- omsat til mål. Derfor endte det i pointdeling, og HIK U17 er således fortsat ubesejret i U17 Divisionen.

Helt så postivt gik det ikke i den anden kamp. U19 spillede ellers en rigtig flot kamp, hvor de viste at de kan være dominerende mod alle hold i rækken. Desværre var gæsterne mere effektive, og så blev det desværre til et 0-2 nederlag.

Begge hold skal næste weekend på sæsonens længste udebanetur til Lerpytter stadion, hvor de møder Thisted FC. I 2. division har HIK igen i næste uge hjemmekamp. Holbæk kommer på besøg på lørdag d. 1/10 kl 13.00. Der er forkamp kl 10, når U15 i en tæt række, skal forsøge at spille sig forbi Lyngby i tabellen.