Fodbold, Forside

På fredag kan HIK præsentere et vaskeægte topopgør i Gentofte Sportspark, når vores 1 senior spiller mod FC Helsingør kl. 19.00.

Billede fra BK Frem fra lørdagens 4-1 sejr i Valby Idrætspark. 

HIK er efter to sejre i træk mod Skovshoved og Frem landet på 2. pladsen i 2 division med Brønshøj og Hillerød på samme antal point.

Det er utvivlsomt turneringens pt. stærkeste hold HIK møder fredag aften. Helsingør har efter to nedrykninger i træk fra Superligaen og 1. Division fået stabiliseret holdet og ligger med 5 sejre og en enkelt uafgjort suverænt nr. 1. Klubben, der for nylig har fået amerikanske ejere, har de to tidligere HIK’ere Lucas Haren og Carl Lange med i truppen.

I weekenden leverede HIK en virkelig flot præstation på udebane mod Frem. HIK’erne vandt 4-1 (1-0) og målene blev scoret af Julius Lip, Jonas Hebo 2 og Andreas Smed. HIK var igennem hele kampen bedst og skarpest, og 2 . halvleg var tæt på at være den bedste halvleg, der er set under Kristoffer Wichmann’s ledelse. Holdet er inde i en meget positiv udvikling lige nu, og vi kan med glæde notere os, at angriberne i de senere kampe har fået rigtig gang i målscoringen. I derby-sejren over Skovshoved var det Yones Felfel og Julius Lip, der stod for målene.

Vi glæder os til at se mange HIK’ere på stadion. Velmødt!