Fodbold, Forside

HIK havde i weekenden mulighed for at vinde yderligere fire rækker, foruden Grand Veteran Masters’, som allerede var sikret. Det blev til halvdelen, da Fulton-holdet hjemtog sejren i U14 Drenge 4, mens U16 vandt Øst 1 efter lidt af et drama i sidste spillerunde. U17 tog sølv i U17 Divisionen.

Final-4

Historien kunne nærmest ikke være skrevet bedre før sidste runde af U16 Øst 1. Fire hold lå inden for ét point i tabellen, og de fire hold skulle tilmed mødes på kryds og tværs. Hørsholm havde overhånden med en bedre målscore end HIK, og det krævede derfor en sejr til HIKerne i sidste runde mod KFUM Roskilde, hvis drengene skulle sikre sig guldmedaljerne.

Det så imidlertid svært ud ved pausen, da holdet var bagud 0-1. Det billede ændrede sig i 2. halvleg, hvor HIK fik vendt kampen på hovedet og endte med at vinde 2-1.

Dermed var der for alvor nerver på, da kampen mellem B93 og Hørsholm endnu ikke var fløjtet af. Det blev den kort efter med resultatet 0-0, og dermed kunne HIK lade sig hylde som vinder af rækken, bl.a. af en DBU-mand som var noget i tvivl om hvor han skulle køre hen med guldmedaljer og pokal lørdag eftermiddag.


Den flotte pokal endte med at blive kørt til Roskilde. 

Ingen hjælp fra Svendborg

U17 holdte deres del af aftalen, da de på udebane hos B93 vandt med 2-0 lørdag formiddag. Desværre var der ingen hjælp at hente fra Svendborg, som blev kørt ud af Haderslev, der dermed vinder rækken med to point ned til HIK.

Holdet kan alligevel se tilbage på en flot sæson, som også blev rundet flot af med sejre i fem ud af de sidste seks kampe.

Jakob Thorup blev tilmed topscorer med hele 21 mål.


Det hele startede med en 1-0 sejr på Maglen over Horsens U17. 

Fulton-samarbejdet, som tørner ud under HIKs faner i U14 Drenge 4, skulle blot bruge et enkelt point i deres kamp mod Husum Boldklub søndag. Det løste de så rigeligt med en sejr på hele 8-1.

Stort tillykke til alle HIK-hold med de flotte sæsoner.