Fodbold, Forside

U17 og U19 spillede lørdag dobbeltopgør i deres respektive divisioner, da naboerne fra Svanemølleanlægget, B93, var på besøg på Maglen. Med en sejr kunne U17 overvintre på 1. pladsen, og det gik lige efter planen. 

SE DRENGENES SEJRSSANG HER: 

Kronen på et forrygende efterår
U17 startede med at slå ALKA Superliga klubben AC Horsens’ U17 hold i 1. runde med 2-1. De færreste havde dog forestillet sig, at holdet også efter 12 kampe ville være ubesejret. Det er ikke desto mindre tilfældet, nu hvor der kan gøres status efter efterårssæsonen.

I en tæt kamp afgjorde tilbagevendte Oliver Falkengaard opgøret midt i 2. halvleg.

Kun Hvidovre, FC Roskilde og 2. pladsen fra Haderslev, har formået at stjæle point fra de suveræne HIKere. Det bliver spændende at følge holdets færd i foråret, som åbner hos AC Horsens d. 18/3.

Ingen revanche i TTs afsked
U19-cheftræner, Thomas Thinggaard, havde lørdag sidste kamp i spidsen for U19. Efter 4 gode år i HIK, skal Thomas efter nytår prøve sig af som ungdomslandstræner på Færøerne, i ét af de få fuldtidsjobs i branchen. Alt muligt held og lykke til Thomas.

thomas-thinggaard
Thomas Thinggaard ved pressemøde præsentation på Færøerne. 

Desværre fik han ikke en sejr at tage afsted på. B93 var kyniske i 1. halvleg, og scorede to mål inden for tre minutter i 1. halvleg, hvilket betyder at U19 overvintrer på 7. pladsen. Det er dog undervejs blevet til et par fine skalpe, hvor især hjemmesejrene over AC Horsens og Næsby, springer i øjnene.

U19 åbner ligeledes 2. halvdel af sæsonen på udebane mod AC Horsens d. 18/3.