Fodbold, Forside

Historien med HIK U17 har været intet mindre end imponerende. På trods af en status som debutant i den landsdækkende U17 Division, er holdet fortsat ubesejret i denne sæson. Lørdag gik det ud over Thisted. U19 leverede et formidabelt comeback på samme adresse.

Sæsonens længste udebanetur
Det var en flok teenagere, der var oppe før vækkeuret normalt ringer lørdag morgen. Der var afgang mod Thisted allerede 7.45 fra P-pladsen ved Maglegårdshallen.

Den lange tur lod dog ikke til at påvirke især U17-drengene, der sikrede sig en stensikker 4-0 sejr på dobbelte målscoringer af hhv. Oliver Falkengaard og Jakob Thorup.

U19 fik en vanskelig start, da de kom bagud allerede efter 3 min. spil. Det rettede Malick Rasmussen dog op på efter 24 min., men kort efter kom HIK U19 igen bagud. 2-1 til blev også stillingen ved pausen.

Thisted U19 kom yderligere foran på et straffespark efter 60 min. inden HIK satte en formidabel slutspurt ind i kampens afslutning, som sikrede det ene point, og dermed formentlig god stemning for begge holds vedkommende. Kærkomment, set i forhold til den bustur på 6 timer, drengene i skrivende stund er i færd med.

Skovlen under Lyngby
Allerede kl 10.00 på Gentofte stadion var der forkamp til 1. senior, da HIK’s dygtige U15 mandskab, der bider skeer med de største klubber i Danmark i Øst 1 rækken, havde Lyngby BK’s tilsvarende på besøg.

HIK kom forrygende fra start og førte allerede efter 12 min. med 2-0. Føringen kunne være større til pausen, men det viste sig at være nok. Lyngby formåede således kun at score en enkelt gang i 2. halvleg, og så kunne drengene juble over at have sikret sig 4 point i sæsonens to opgør mod Lyngby.

U14 fik det ene point med hjem fra selv samme Lyngby efter en flot spillet 1-1 kamp.