Forside, Håndbold

HIK’s U18 pigers førstehold har spillet sig i ligaen efter jul.

Første delmål for HIK’s U18 piger kom i hus efter kampen i Gudme d. 20 november hvor vi vandt 17-25 mod rækkens nummer to.

Dermed var delmålet frem til jul nået.

Dette gav god ro og gjorde, at vi kunne prioritere at sende 4-5 fem spillere op og spille med Dame senior, som også pt er ubesejrede med 10 kampe og 20 point.

De største udfordringer har i dette halvår været at få kabalen til at gå op. Vi ønsker både at spille efter egne mål, men samtidigt også at sende spillere op på dame seniors 2. divisionshold, i forsøget på at rykke op i 1. division. Samtidigt er det med til at udvikle dem individuelt at spille senior kampe hvor tempo og fysik er lidt højere.

Dette er vi lykkedes fuldt ud med, hvilket vi selvfølgelig er super tilfredse og stolte over.

At dette har kunne lykkes, skyldes at vi har en enormt bred trup, der har gjort det fantastisk her i oktober, november og december.

Når vi har manglet nøglespillere, har andre været i stand til at tage over, og tilladt at vi kunne give pause, så programmet ikke har været så hårdt for pigerne.

Hertil skal nævnes, at vi har været ramt af en del skader på centrale pladser. Dette gør i vores øjne pigernes præstationen endnu flottere og giver troen på, at vi har et godt udgangspunkt videre frem i sæsonen.

Nu venter der en pokalfinale mod Ajax d. 18 dec. Og så hårdt arbejde i styrkerummet og træningshallen, så vi er klar, til de kampe som venter i det nye år.

 

Morten Gullander og Philip Vallentin

Flere nyheder

Facebook

Sponsorer