Forside, Håndbold

Endnu en aftenkamp for HIKs damer, denne gang på udebane mod en anden oprykningsaspirant fra Frederiksberg – BK Ydun. 1. halvleg begyndte i vanlig stil med et stærkt forsvar og gode afslutninger fra Damernes side. Efter 8 minutters spil havde HIK bragt sig sikkert foran med 6-1! og det lignede en alvorlig afklapsning til Ydun. Desværre var det som om det sidste skarphed manglende hos HIK spillerne. Det blev lidt for meget ”stolpe ud” og Ydun kom bedre med i halvlegens resterende 20 minutter uden at Damernes føring blev indhentet. 1. halvleg endte derfor 13 – 7 –  Deres ” udsendte” noterede med tilfredshed, at ”AC” havde en god variation i sit spil og skudmønster og at favoritskuddet ikke blev brugt én eneste gang.

2. halvleg blev en dårlig håndboldoplevelse, hvor dommerne i perioder og især i slutfasen anlagde deres egen fortolkning af reglerne og var sårbare overfor rimelige kommentarer fra bænk og spillere. Ingen af holdene kan være tilfredse med dommernes præstation på den sidste dag inden julemåneden tager sin begyndelse. Ydun formåede i 2. halvleg – i perioder, at stresse HIK til uprovokerede boldtab og mindre kvalificerede afslutninger. De ”mystiske” udvisninger og dommernes meget subjektive regelfortolkning gjorde, at HIK ikke kunne trække fra Ydun, selvom om HIK niveaumæssigt er noget over Ydun. Kampen endte med en sikker HIK sejr på 28 – 24 – Det er selvfølgelig ikke helt tilfredsstillende at tabe 2. halvleg med 2 og halvlegsresultatet er da også en påmindelse om, at håndboldkampe varer 60 minutter. Med andre ord, så kan sikre føringer smides væk, hvis man ikke holder fokus, disciplin og koncentration – 17 mål til Ydun i 2. halvleg er for mange i forhold til, at forsvarsspillet generelt har været kendetegnet af et højt niveau i de 8 foregående kampe.

Vi ser dog frem med fortrøstning til hjemmekampen mod FIF i Maglegårdshallen søndag 4/12 kl. 14,30 hvor der gerne må være fyldt helt op på lægterne med entusiasme og larm!

Vel mødt!

Flere nyheder

Facebook

Sponsorer