Forside, Generelt, Tennis

Seniorudvalget inviterer hermed til Klubmesterskaber for klubbens seniorer og ung-seniorer. Turneringen afvikles i perioden torsdag den 20. august til fredag den 28. august

I år skyder vi KM i gang torsdag den 20.8.kl 17.00. Vi forsøger at afvikle flest mulige kampe 20.8. til 23.8. så der skal I kunne spille.

I har som par mulighed for at angive en og kun en dag 24.8. til 27.8., hvor I selv eller jeres doublemakker ikke kan spille – forudsat at dette sker ved tilmeldingen. Husk blandt andet jeres holdkampe.

I kan i tilmeldingen også angive et enkelt tidsrum på en af datoerne fra 20.8. til 23.8. hvor I (som par) er forhindrede. Så vil vi forsøge også at tage hensyn til det.

Vi kan desværre ikke tage hensyn til datoer, der ikke er afgivet ved tilmeldingen.

Der er åbent for deltagelse i Single, Double og Mix-double på niveauerne A og B/C.

Finalerne vil i størst muligt omfang blive afviklet fredag den 28. august.

Klubmesterskabsmiddagen afholdes på hovedfinaledagen fredag den 28.8. 20 kl. 20.00 i Maglegårdshallen efter præmieoverrækkelsen. Her har Claus sammensat en super menu til os.

Rækkerne er åbne for alle klubbens aktive seniormedlemmer og for ung-seniorerne, men desværre ikke for juniorerne – heller ikke i doublekonstellationer med seniorer.

Kampene sættes i gang fra kl.17 på hverdage og fra kl. 9/10 til kl.18 i weekenden.

Tilmelding sker som følger:

Log på som når du skal booke bane. Klik på Tennisarrangementer under Menu i øverste bjælke og klik på de ønskede rækker, en række ad gangen, udfyld og betal. Sidste tilmeldingsfrist er Lørdag den 16. august 2020 kl. 12.00, men tilmeld dig gerne med det samme. Husk at din medspiller skal tilmelde sig og betale separat – hvis du har medspillers medlemsnummer og adgangskode kan du gøre det for vedkommende. Pladserne tildeles efter princippet først til mølle, og et par anses først for tilmeldt, når begge er tilmeldt. Det er også under Tennisarrangementer, at du tilmelder dig middagen.

Pris: Single 140 kr., Double 100 kr. pr person,Middag 300 kr. pr. person

Lodtrækningen og spilleplanerne for torsdag den 20.8. lægges på hjemmesiden i løbet af onsdag den 19.8.

I tilfælde af regn afvikles kampene så vidt muligt inde, så mød altid op som programsat.

Venlig hilsen Inger og Nina (nr@ninarye.dk)