Fodbold, Forside

Det var endnu en gang HIK’s ungdomshold, der steppede op efter 1. senior leverede en forfærdelig indsats lørdag eftermiddag mod Marienlyst. Med et 0-4 nederlag og to røde kort undervejs, mistede HIK reelt muligheden for oprykning.

Svære betingelser
Mathias Larsen startede kortspillet efter 9 min. I en duel tæt ved sidelinjen trak han armen tilbage og ramte Marienlyst-spilleren i brystet med albuen. Dommeren konfererede kort med sin linjevogter, før han serverede det røde kort.
På trods af at være reduceret til 10 mand kom HIK stadig frem til et par enkelte chancer, bl.a. en friløber til Nick Christensen, som på en aflevering fra en Marienlyst-spiller blev fløjtet offside.
I stedet slog Marienlyst til efter 41 min. på et straffespark begået af Andreas Ravn Nielsen, som samtidig fik marchordre. Herefter var det helt tydeligt en umulig mission, HIK’erne var på. Marienlyst udnyttede det numeriske overtal til at score yderligere tre mål i 2. halvleg, og så endte det med en ydmygelse på Gentofte stadion.

Ubesejrede ungdomshold
Weekenden blev anderledes opløftende for HIK’s talenthold. I Øst 1 rækkerne bankede U13 og U14 henholdsvis Herfølge og Helsingør med 6-1 og 4-1. To resultater, der betyder at begge hold fører deres respektive Øst 1 række.
U15 vendte et truende 0-2 nederlag til en sejr på 3-2 mod Frederikssund og U17 vandt en overbevisende 4-0 sejr over Herfølge fredag aften.
Endelig kom U19 på tavlen med 0-0 i Næstved, efter at have været klart dominerende set over hele kampen.

1. senior spiller igen på lørdag på udebane mod Thisted. Der er kampstart kl 15.00.