Fodbold, Forside

Påskeferien betyder ikke ferie i HIK Fodbold- tværtimod! Lørdag og søndag har næsten 2000 børn være forbi til HIK Påske Cup, mens der i disse dage er HIK Afslutnings Skole på Maglen. Torsdag er det de ældste børn fra årgang 2007, 2006 og 2005, der spiller om pokaler og påskeæg.

Liveupdate og påskeæg til alle

 Vanen tro er medaljer byttet ud med påskeæg til alle deltagerne ved HIK Påske Cup. En tradition, der vækker stor glæde hos børnene. Som noget nyt er kampprogram og resultater lagt online via. ProCup, hvilket gør det let og overskueligt for de deltagende hold at se kamptidspunkter og opdatere sig på, om de var i spil til de flotte pokaler forbeholdt finalisterne i de respektive rækker: HIK Påske Cup. 

HIK Afslutnings Skole

 HIK Fodbold forsøger sig i år med det nye initiativ, HIK Afslutnings Skole, mandag, tirsdag og onsdag i Påskeugen. En fodboldcamp, hvor der kun bliver arbejdet med den for mange, sjoveste del af spillet; det at score mål.

I den forbindelse har Peter Møller været forbi, ligesom der sideløbende kører målmandscamp, så de hårdtskydende, dygtige deltagere, får noget modstand ved træningspasset om eftermiddagen.

Konceptet har oplevet stor opbakning fra første fløjt. Således har 60 drenge og piger fra HIK og omkringliggende klubber, valgt at tilmelde sig campen.