Fodbold, Forside

 De traditionelle sommerferieuger er knapt overstået, før der bydes op til bold på Gentofte Stadion. Avarta kommer på besøg i 1. runde af 2. Divisionens pulje 2 hvor et revanchelystent HIK-mandskab byder op.

Momentum fra slutspurten
På trods af et forår, der indledningsvist ikke gik som håbet, trak HIK i arbejdstøjet og fik spillet sig i sikkerhed i Kvalifikationsspillet. En præstation, der blev skabt af flere flotte resultater i anden halvdel af sæsonen, hvorfor HIK også kunne tilegne sig prædikatet som decideret formstærke.

En opadgående formkurve som ikke mindst udsprang af et stigende bekendtskab til spilkonceptet, hvilket gjorde at spillerne kunne udtrykke filosofien på banen, med mål, flot spil og ikke mindst sejre til følge.

Opstartsfasen
Holdets opstartsfase har været præget at tætte opgør mod ligesindede divisionskollegaer, samt en sikker 3-0 sejr over Danmarksserieholdet  FA 2000, senest. De øvrige testkampe har budt på et 2-1 nederlag til Frem, samt uafgjorte resultater mod Næstved og Greve.

Testkampene har også givet mulighed for nytilkomne Oliver Hansen og Christian G. Møller at vise sig frem og overbevise trænerstaben om at de er klar til og kæmpe for den hvide trøje, samt at indfri målsætningen om at spille sig i oprykningsspillet til foråret.

Revanche til gode
Da HIK og Avarta mødtes i efterårets pulje 1, trak de grønklædte sig sejrrigt ud af begge opgør. HIK tog i 2. runde turen til Espelunden. Her måtte HIK se sig besejret med 3-0 på en bane, der ikke tilgodeså det hurtige pasningsspil som HIK så gerne vil praktisere.

I det omvendte opgør på Gentofte Stadion, måtte hjemmeholdet ligeledes hente bolden ud af eget net, i 3 omgange desværre. HIK ydede dog bedre modstand og fik i to omgange reduceret til slutstillingen 2-3. Avarta kunne senere kalde sig puljevinder, hvorfor det er et stærkt mandskab der sejrede i begge opgør.

HIK er derfor mere end tændte for at få bragt orden i regnskabet, og give alt hvad de har for at kunne løbe med de tre point i sæsonåbneren.

Sæsonens første fløjt lyder på lørdag kl 13.00 på Gentofte Stadion. Der er som altid gratis entré for HIK-medlemmer under 18 år.