Fodbold, Forside

Lørdag kl 13.00 gæster Holbæk, når 2. division pulje 1’s to dårligst placerede hold mødes på Gentofte Stadion. Derfor er det to hold, der vil være meget opsatte på at kunne snuppe 3 kærkomne point. 

Vigtige point til nedrykningsspillet

Begge hold har i løbet af sæsonen, gang på gang kommet ud af deres kampe med snævre nederlag til følge. Dette har gjort at både HIK og Holbæk, efter alt og dømme, må se frem imod et forår i nedrykningsspillet, hvilket gør denne kamp af endnu højere betydning. Den nye struktur i 2. Division gør nemlig at de point som der skrabes sammen i de indbyrdes opgør mod de andre hold, som skal i nedrykningsspillet, tages med over til forårets kampe.

Hjemmebane kompleks skal afskaffes

I sæsonens første indbyrdes møde, blev det samtidig til sæsonens første point for HIK, da en 2-1 sejr blev facit på de to holds seneste opgør. HIK’s manglende sejre på Gentofte Stadion og et prædikat om et hjemmebane kompleks, skal derfor udviskes med hjælp fra et talstærkt fremmøde på lægterne, så HIK kan tilkæmpe sig de livsvigtige 3 point.

Foruden bundopgøret i 2. Divisionens pulje 1, venter der mere fodbold på programmet. FC Græsrødderne tager imod FC Randoms i serie 3. Her er der tale om et vaskeægte topopgør, en kamp der starter umiddelbart efter 1. Seniors kamp, kl. 15.15, ligeledes på Gentofte Stadion.

U-drengene til Thisted

På samme måde som sidste weekend, har U19 og U17 fælles modstander. Begge mandskaber skal en tur til Thisted, hvor Lerpytter stadion danner ramme for weekendens program. Begge kampe spilles kl. 15.00.

U15-drengene starter lørdagens program på Gentofte Stadion, da de kl. 10.00 tager imod Lyngby, i et yderst prestigefuldt lokalopgør. U14-drengene skal modsat en tur til Lyngby i et opgør mellem samme to kombattanter, kl. 13.30.

Hele ugens program for samtlige HIK hold, kan findes her: Kampprogram HIK Fodbold uge 39

Artikelfoto: lailaversemann.com