Fodbold, Forside

Lørdag kl. 13.00 kommer Kolding IF på besøg, hvor der tale om det der populært kaldes ’en 6 points kamp’. En sejr til HIK betyder at de for alvor kan blande sig i kampen om oprykningspladserne.

Revanche til gode

Da de to mandskaber mødtes tidligere på efteråret blev en sen scoring fra divisions-topscoreren Rune Nautrup, det der afgjorde kampen til fordel for Kolding. HIK er derfor opsatte på og revanchere sig og udbygge deres solide hjemmebanestatistik, hvor det endnu ikke er blevet til nederlag.

Begge mandskaber går ind til kampen med gode resultater i baghånden, idet hjemmeholdet kommer til kampen med 2-0 sejrer mod Dalum IF og Avarta, mens gæsterne til rejser med 1-0 sejrer mod Næsby og Greve i bagagen.

Oprykningsspilet inden for rækkevide

På trods af det i sæsonens indledning så ud til at der var lange udsigter til en plads i oprykningsspillet, har de seneste gode resultater fra HIK holdt håbet i live. Med sejren over Avarta i sidste spillerunde, har HIK blot et enkelt point op til netop Avarta, der indtager 4. pladsen med 14 point.

En sejr i lørdagens opgør mod Kolding vil sætte HIK a point i puljen, med selvsamme Kolding. Der er derfor lagt op til et uhyre vigtigt opgør, da Kolding samtidig vil være yderst opsatte på og distancere sig fra HIK og pladserne der ikke er adgangsgivende til oprykningsspilet i foråret.

Kampen kan som altid streames live fra HIKs kanal her: HIK-Kolding IF

Spændene program for ungdommen

Hvis 2. Divisions fodbold mod al forventning ikke kan stille ens fodboldsult, er der heldigvis hjælp og hente i ungdomsdivisionerne, her tager U19 og U17 nemlig begge imod lokalrivalerne fra B93, når de indtager Kunst 1, tæt ved stadion. U17 starter samtidig med 1. seniors kamp mod Kolding, mens U19 starter kl. 15.00 kort efter.

Begge kampe vil der være live update fra, på HIK Fodbolds Facebook-side:HIK Fodbold

U15 skal forsøge og forsætte deres ubesejrede sæson, når Holbæk B&I besøger ’Maglen’ allerede lørdag formiddag, mens U14 tager en kort tur nordpå, til Lyngby i bestræbelserne på og hentes deres første sejr.

Hos pigerne gør U15, drengene kunsten efter, da de besøger B93, søndag, mens U13 pigerne allerede lørdag skal en tur til Allerød.