Forside, Tennis

Vintermix inde 2017/2018

Første søndag i hver måned fra oktober til april er der baner til rådighed til miksdoubler for HIKs seniormotionister.

Kampene sættes op i tidsrummet 1800 til 2145 og varer 1 time og 15 min eller

1 time og 30 min afhængig af antal tilmeldte.

 

Tilmelding sker som følger:

I tilmelder jer allerførst vintermiksmailinglisten som par ved at udfylde tilmeldingsarket med alle de informationer vi beder om. Lad ingen felter stå tomme.

Vi blot skal bruge en tilmelding pr. par.

Send en mail til nr@ninarye.dk  hvis I vil have tilmeldingsarket tilsendt og ikke allerede har modtaget det pr. mail som tidligere deltagere.

Har du ingen makker, er du velkommen til at melde sig til mailinglisten alene. Så forsøger vi at matche løsgængerne.

Når I er tilmeldt mailinglisten modtager I kort inden den relevante dag, en invitation til kommende Vintermix søndag.

Kan og vil I spille denne dag, besvares mailen med det samme med 1 og kun 1 ja tak pr. par. Spilleplanen mailes ud kort efter.

Systemet er altså, at man tilmelder sig når man har tid og lyst, og vi regner derfor med, at alle kampe vil blive afviklet efter planen. De gange ens faste mixmakker måtte være forhindret, kan man stille op med en reserve på samme niveau.

Skulle det undtagelsesvis ske, at man bliver forhindret, efter at spilleplanen er sendt ud, finder man selv en afløser på samme niveau. Af hensyn til jeres modstandere, af hensyn til udnyttelse af banerne, og af hensyn til arrangøren, er dette et must. Aflysning af kampe er ikke en mulighed.

I nødstilfælde – kan I forsøge at sende en mail til nr@ninarye.dk og se vi om vi kan hjælpe, med at få eventuelle oversiddere i spil – men dette er altså kun, hvis alt andet glipper.

Skulle det helt usandsynlige herefter ske at I oplever et ”no show”, bedes I melde tilbage til undertegnede, så vi kan få rettet eventuelle misforståelser eller fejl i mailinglisten J.

I tilmelder jer Vintermiksmailinglisten ved snarest og senest lørdag den 17. september at udfylde og returnere arket.

Vintermiks 2017-2018 tilmeldte til mailinglisten incl mail

Venlig hilsen

Seniorudvalget

Nina Rye

 

 

 

TENNIS