BANEBOOKINGBANEOVERSIGTINDMELDELSE
Padelbane i HIK åbner - nu kan du booke Nu kan du booke tider på den nye padelbane.
Tilbud om gratis forældre-træning i HIK Nu har du mulighed får at lave aktiv træning, mens dine børn selv træner håndbold, fodbold eller tennis i HIK.
Nye retningslinjer i HIK’s restauranter Myndighedernes nye restriktioner har konsekvenser for Restauranten på Hartmannsvej og Caféen på Maglegårdsvej.
N2L VINTER 2020 Never2Late 2020 efterår inde


Motionisttræning for klubbens seniorer 21. september til 18. december 2020


Tak fordi ...
HIK-resultater fra DM: Guld til 70+ og sølv til herresenior I weekenden blev der spillet DM, og der var der medaljer til flere af HIK-spillerne.
SEBASTIAN GRUNDTVIG TILBAGE I HIK❤️🎾 Kære Alle.
Det er med stor glæde vi kan fortælle at Sebatian Grundtvig er tilbage i HIK fra d.d. Vi glæder os meget, da ...

Facebook

Velkommen til HIK Tennis

HIK tilbyder sine godt 3.000 tennismedlemmer et af landets største og flotteste tennisanlæg bestående af 19 udendørs baner, 15 på Hartmannsvej og 4 ved Hellerup Havn samt 8 indendørs baner i hallen på Hartmannsvej.

Udendørssæsonen løber fra ca. 1. maj til 15. september. Der kan dog spilles på Hartmannsvej frem til uge 42, hvis vejret tillader det. Baner bookes via computeren på Hartmannsvej eller via nettet på http://hik.halbooking.dk

På de 8 indendørs baner i hallen på Hartmannsvej kan tegnes faste kontrakttimer (ved henvendelse til kontoret på Hartmannsvej). Her foregår Tennisskolen og den indendørs Juniortræning, fra oktober til og med april. Ledige enkelttimer kan bookes via computeren på Hartmannsvej eller via nettet på http://hik.halbooking.dk

Læs mere i vores HIK hæfte her

Tennis Sponsorer

 

 

 

 

 

Galleri