BANEBOOKINGORGANISATIONMEDLEMSKAB

Værdier og Målsætninger

Målsætninger
I HIK mener vi at alle kan lære at spille tennis og kan have glæde af sporten hele livet. Tennis kan spilles af alle i alle aldersgrupper og kan dyrkes i hele verden. Derfor tilbyder Hik tennisklub træning på alle niveauer under de bedst mulige forhold og til alle aldersgrupper. Gennem spil og leg udvikler Hik børn og unges færdigheder så, at det tekniske, taktiske, mentale og fysiske er optimalt og forbereder samtidig talenter til internationalt niveau.

Vision
HIK er en af landets største og ældste tennisklubber med en solid forankring i lokalsamfundet. Vi vil gerne være den foretrukne klub for alle typer spillere, fra motionisten til elitespilleren, fra de yngste juniorer til de ældste veteraner. Derfor vil Hik give medlemmerne så gode rammer som muligt. Det har vi gjort ved at få nyt lys og hardcore underlag på indendørsbanerne, en ny boblebane, der også kan bruges som udendørs baner, have god mad i restauranten, men også ved at holde forskellige arrangementer, som bridge, vinsmagning og turneringer m.m., som alt sammen er med til at udvikle sociale relationer og livslang glæde ved deltagelse i spillet og klubliv. Samtidig har Hik også ambitioner om at være Danmarks førende på sportslige resultater og udvikling af talenter til internationalt niveau, hvilket afspejler sig i vores valg af højt kvalificerede trænere.

Værdier
HIK er en gammel klub med stolte traditioner og værdier. Og det er ikke kun sportslige resultater og ambitioner som er vores mål. HIK tror på begrebet ‘sportsånd’, hvilket vil sige et sindelag der er i overensstemmelse med sportens regler for god opførsel og retfærdigt spil. Sport har idémæssigt og moralsk baggrund i engelsk ’gentlemankultur’, amatøridealer og samtidig at forbedre resultater og rekorder. Vi ser gerne, at sporten medvirker til at gøre verden til et bedre sted at leve i. HIKs værdier som fairplay, venskab og det at yde sit bedste skal være med til at afspejle den ånd, og er også udtryk for en ambition om, at værdier i sporten kan inspirere og påvirke vores børn og unge, til at blive ansvarsbevidste mennesker som kan forme en lys fremtid for os alle.