BANEBOOKINGORGANISATIONMEDLEMSKAB

Åben Bane - fredag aften – vinter 2017

topbillede-tennis

Åben bane - Vinter

Åben Bane onsdage og fredage

Alle fredage, dog ikke d. 1. fredag i måneden! Opskrivning starter kl. 18.00 og vi spiller fra kl. 18.30.

Alle onsdage. Kl 10:30-12:30 på banerne 5, 6 og 7. Man møder op på bane 6 kl. 10:30 og bliver fordelt på banerne.

Hvad er Åben Bane?

Åben Bane er et tilbud til dig, som gerne vil spille doublekampe med forskellige makkere. Det er et hyggeligt tennisarrangement, hvor du kan møde nye med- og modspillere på mange forskellige niveauer.

Hvordan foregår Åben Bane?

Det er ganske enkelt – du møder bare op på Hartmannsvej – onsdage kl. 10:30 og fredage kl. 18.00. Om onsdagen går man direkte ind på bane 6 og bliver tildelt en bane, om fredagen ligger der nogle lister i forhallen, som du skriver dig op på. Mellem 18.00 og 18.30 sidder der en person fra seniorudvalget, som sætter kampene op. De første gange, du møder op, vil du blive spurgt om dit niveau. Kl. 18.30 går kampene i gang. Du kan så spille fra 1 til 3-4 kampe, alt efter hvor mange der er mødt op, og hvor meget energi du ellers kan præstere.
Hvem spiller man med?

Hele ideen bag Åben Bane er, at det er sjovt og lærerigt at spille med forskellige makkere. Derfor får du en ny makker i alle kampe. Nogle gange matcher du og din makkers niveau helt perfekt, men ikke altid. Det er så her, at du enten kan nyde at få en makker på et højere niveau eller omvendt opleve at få ros af en heldig medspiller.

Hvor lang tid varer en kamp?

Om onsdagen varer alle kampe 30 minutter og om fredagen varer alle kampe 45 minutter. Første kamp onsdage spilles kl. 10:30, anden kamp kl 11.00 etc. og fredage kl. 18.30, anden kamp 19.15, tredje kamp kl. 20.00 osv. Der er mulighed for at spille helt frem til det bliver mørkt.

 Og måske aller vigtigst – hvorfor møde op?

Det er en glimrende mulighed for at få spillet noget tennis og for at lære nogle af de andre medlemmer at kende. Mange har gennem årene fundet nye tennismakkere til Åben Bane.

Hvad koster det?

Ingenting! Det er et tilbud til alle HIKs senior-tennismedlemmer, og arrangementet er dækket via dit kontingent.

Hilsen Seniorudvalget

Åben bane - Vinter