Klubchef

20160910105618_img_5983

Michael Tausen
Titel: Klubchef
E-mail: michael@hik.dk
Mobil: 40405612

Michael Tauson (1966) er tidligere professionel tennisspiller. Tauson repræsenterede Danmark ved den olympiske tennisturnering i Seoul i 1988. Tausons bedste placering på ATP’s verdensrangliste var nummer 101, hvilket han opnåede 5. marts 1990.

Udover at være klubchef for Hiks tennisafdeling er Tauson også tenniskommentator for TV 2 og TV 2 Sport.

tine-scheuer

Tine Scheuer-Larsen
Titel: Træner
E-mail: tinescheuer@yahoo.dk
Mobil: 20919066

Tine (1966) var professionel tennisspiller i perioden 1982-1991. Hun nåede i sin professionelle karriere helt op på en placering som nr. 34 i single på WTA’s rangliste og var som bedst oppe som nr. 14 på double-ranglisten. Hun vandt 7 WTA-titler i double og hele 45 Danmarksmesterskaber (for KB). Tine repræsenterede Danmark ved Fed Cup i årene 1981-1996 og ved OL i Seoul (1988) og i Los Angeles (1984).

Som træner har Tine arbejdet på Team Danmark’s Elitecenter (1995-2000) med ansvar for blandt andet Kristian Pless og Eva Dyrberg. Siden 2000 har Tine været træner i HIK. Hun kan endvidere løbende opleves som tennisekspert og kommentator på Eurosport.

Ketcher sponsor: Babolat
Bedste resultat: Fører 3-2 over Kristian Pless i indbyrdes opgør! Slået Steffi Graf

christian

Christian Saceanu
Titel: Træner – Tennisskole
E-mail: saceanu@email.dk
Mobil: 26286096

Christian er Eks-professionel tennisspiller og har ligget i top 50 i verden.

Han har Spillet 27 grand slams og er nået frem til 1/8 finalen i Wimbledon og Melbourne, samt semifinale i Copenhagen open.

Han har vundet over Sampras, Aggassi, Stich, Leconte mfl.
Som træner har han været cheftræner i den tyske bundesliga, hvor det blev til et tysk mesterskab.

I Danmark har han fungeret som chef træner i Værløse tennisklub Elite Divisionen og været cheftræner for u16-u18 i KB, inden han i september 2008 blev ansat i HIK.

ovidio

Ovidiu Biciusca Meinertz

Titel: Træner for tennisskolen (U10-U12)

Mobil: 22369878

Ovidiu (1963) dansk og rumænsk statsborger, lå i top 10 i Rumænien. Spillede tidligere også i den bedste division i Rumænien.

Har stor erfaring som tennistræner fra SIF, HIK og Birkerød Tennisklub og som cheftræner fra Hareskov-Værløse Tennisklub, Vallensbæk og i udlandet, som cheftræner for Rhodos Tennisklub og Ankara Tennisklub

kennet-carlsen

Kenneth Carlsen

Titel: Træner 

Kenneth Carlsen (1973) er tidligere professionel tennisspiller, der var aktiv som professionel fra 1992 til 2007. Carlsen spillede venstrehåndet med en enhånds baghånd. Han var Danmarks bedste tennisspiller og blandt de få danske spillere, der spillede på det højeste internationale niveau. Han blev kåret til “Årets Tennisspiller” syv gange af Dansk Tennisforbund (1991-1992, 2001-2005). To gange gik prisen til Davis Cup-holdet, som Kenneth Carlsen var en central del af indtil 2003.

I 1994 spillede han sin mest kendte kamp, da han slog Stefan Edberg i fem sæt i Wimbledon-turneringen.

Carlsen kommer fra en stilling som elitechef i Dansk Tennis Forbund

kim

Kim Snowman Møller

Titel: Fysisk træner 

Kim har 30 års træningserfaring inden for fysisk træning med hovedvægten lagt på styrketræning. Kim har i mange år behandlet og været en del af den fysiske træning af professionelle balletdansere. Derudover har han trænet lige fra motionister, der ønsker mere bevægelighed og styrke til topatleter inden for badminton, tennis, triatlon og golf. Efter Peter Gades tiltræden som træner for det franske landshold i badminton, er Kim tilknyttet som konsulent i forhold til den fysiske træning. Igennem det sidste år har Kim sammen med Frederik arbejdet målrettet med HIK’s bedste ungdomsspillere for at forbedre deres fysik. Kim er uddannet som:

  • Fysiurgisk massør fra Helseskolen i Søborg
  • Akupunktør fra Scandinavia College of acupuncture (RAB-godkendt)
  • Manuel terapeut fra Correction
  • Certificeret ART(active release technique) behandler
  • Personlig træner fra Pro Academy
  • Certificeret kettlebell instruktør fra Fitness Institute
  • Diplomuddannelse (ED) i Ernæring og Sundhed fra Metropol
  • Functional Movement Screen (FMS) instruktør
  • Selective Functional Movement assessment (SFMA level 1)
  • Stud. D.O. (diplom i osteopati)

José Pedro Silva

Titel: Træner 

Jose har en baggrund som professionel tennisspiller fra Portugal. Han har arbejdet som tennistræner i Maya Tennis Academy, cheftræner i Carvalhos og Estoril Tennis Academy i Portugal. Desuden har han været cheftræner på La Manga Tennis Academy og træner for John McEnroe Tennis Academy.  Han har derudover trænet med bl.a. Victoria Azarenka og David Ferrer.

 

Mads Arberg

Titel: Træner Tennisskole og Never2Late

Email: madsarbergdk@gmail.com

Telefon: 52393460

Uddannet Diplomtræner indenfor DIF og Dansk Tennis Forbund Mads kommer fra en stilling somcheftræner i Holte Tennisklub. Er træner på tennisskolen og Never2Late motionist i HIK.

 

Charlotte “Mugge” Mogensen

Titel: Træner – Tennisskolen

Mobil: 21 45 16 22

Uddannet Tenniscoach, Dansk Tennis Forbund. Charlotte “Mugge” har været træner i HIK siden januar 2013. Startede selv på tennisskole dengang man spillede med træketsjere;)